Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

Wereldster Rita Ora naar Impact Night in Ahoy

Topartiesten en maatschappelijke impact komen samen

Een spectaculaire avond vol impact

Impact Night is een onvergetelijke avond vol entertainment, inspiratie en persoonlijke groei op dinsdagavond 4 juni in Rotterdam Ahoy. Impact Night brengt de beste nationale artiesten samen met wereldster Rita Ora en biedt de bezoeker een waanzinnige show waarin deze artiesten niet alleen optreden, maar ook hun persoonlijke verhalen delen op het gebied van onder meer mentale gezondheid, diversiteit, gelijke kansen, maatschappij en klimaat. Bovendien kan elke bezoeker direct zelf impact maken in de unieke Impact Zone. Rita Ora, die speciaal voor Young Impact naar Nederland afreist, zingt onder andere ‘Anywhere’, ‘Girls’, ‘Your Song’ en ook haar laatste hit ‘Last of Us’. Naast haar zullen Nederlandse artiesten Son Mieux, Kraantje Pappie, Bizzey en Numidia het publiek trakteren op een avond vol spetterende muziek en inspirerende momenten. 

Hosts Gwen van Poorten en Yuki Kempees

Impact Night wordt onvergetelijk met de presentatie van Kris Kross Amsterdam-ster Yuki Kempees en presentatrice Gwen van Poorten. Yuki kan niet wachten het podium van Ahoy te betreden: “Impact Night is een fantastisch podium waar we samenkomen om niet alleen te genieten van geweldige optredens, maar ook om bewustwording te creëren en elkaar te inspireren tot positieve verandering. Het is een eer om de host te zijn van een evenement dat echt impact maakt op de wereld.” Yuki zal zich koppelen aan het thema maatschappij: eentje die volgens hem wat liever kan, dit naar aanleiding van zijn persoonlijke ervaring met zinloos geweld tegen zijn vriendin.   

Meer impact

De 2,5 uur durende show in Ahoy garandeert meer impact dan alleen vanuit muzikale hoek. Maartje Bregman vertelt over haar duurzame succes, gebarentolk Robin Frings maakt de avond voor iedereen toegankelijk, Amjad Almatni uit Syrië vertelt over zijn heftige coming-out en de spetterende opening van de avond wordt verzorgd door spoken word-artiest Derek Otte.  

Impact Night 2024 

Impact Night staat in 2024 voor de allereerste keer in Rotterdam Ahoy: op dinsdag 4 juni van 20.00 tot 22.30 uur. De deuren gaan open om 18.30 uur, wanneer de Impact Zone direct tot leven komt. Het voorprogramma start om 19.30 uur en de show met headliner Rita Ora om 20.00 uur. Meer info op impactnight.nl.

Geplaatst in Nieuws
11 apr. 2024