Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

Mirte Wijsen wint ISS WorkPlace Talent of the Year

Tijdens de Gold Party van de WorkPlace Xperience 2024 werd Maaike van Kats bekroond met de ISS WorkPlace Manager of the Year Award. Maaike werkt al ruim 5 jaar bij de Nationale Politie.

De politie is een grote organisatie van zo’n 70.000 medewerkers met een zeer omvangrijke huisvestingsportefeuille uiteenlopend van eenheidsbureaus, schietbanen, cellencomplexen, teambureaus en meldkamers. De organisatie kent een grote diversiteit aan werkprocessen, van kantoormedewerker tot arrestantenverzorger en van wijkagent tot laborant.

Goede werkomgeving

De drijfveer voor Maaike van Kats is duidelijk. "Een echt goede werkomgeving neerzetten voor de politieagent, voor de politieorganisatie, voor de mensen die het voor ons doen!" Die uitdaging is natuurlijk niet zomaar verholpen, maar het is volgens Maaike zeker niet onmogelijk "Dat kan zeker, door met elkaar steeds die verbinding op te zoeken. Dat doe ik met een super gemotiveerd team."

Oog voor verschillende werkprocessen

Net als in andere organisaties is het hybride werken onderwerp van gesprek. De politie noemt dit ‘Anders Werken’. Altijd met oog voor de verschillende werkprocessen en doelgroepen binnen de organisatie om tot een werkwijze te komen die past bij de ontwikkeling van de organisatie en maatschappij. Maaike voerde het project ‘Anders werken’ in en is volgens medewerkers bij de Nationale Politie een echte verbinder.

Onderscheidend vermogen

Ze onderscheidt zich door te werken aan innovatieve, duurzame en integrale huisvestingsoplossingen voor de politieorganisatie. Daarnaast heeft ze veel aandacht voor inclusiviteit, zodat de Nationale Politie een afspiegeling is van de maatschappij.

WorkPlace Manager of the Year

De ISS WorkPlace Manager of the Year is de jaarlijkse verkiezing van de WorkPlace manager die de grootste impact door de werkomgeving op gebruikers heeft gerealiseerd in het afgelopen jaar. Trotse hoofdsponsor van deze verkiezing is ISS. Het initiatief van deze verkiezing is genomen door ISS tezamen met platform Smart WorkPlace, tevens de organisator van de WorkPlace Xperience.

Je leest hier meer informatie over de ISS WorkPlace Manager of the Year en de ISS WorkPlace Talent of the Year award.

Geplaatst in Nieuws
17 apr. 2024