Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

Maatwerk energieaanbod en onderscheidende service voor agrariër

LTO Ledenvoordeel heeft het aanbod van duurzame energie uitgebreid met een samenwerking met Audax Renewables. De organisaties zetten zich zo gezamenlijk in voor een duurzaam en maatschappelijk ondernemen in de agrarische sector.

"Onze leden hebben een unieke energiebehoefte en houden graag de regie. De keuze om het energieaanbod uit te breiden met Audax Renewables is daarom voor de hand liggend”, vertelt Jacco Freriksen, Portfolio Manager LTO Ledenvoordeel. “Audax Renewables heeft 20 jaar ervaring, begrijpt de agrarische energiebehoefte en denkt mee met de ondernemer. Dit uit zich in een persoonlijke energiespecialist die de agrariër op maat gemaakte oplossingen kan aanbieden.”

Een veelgeprezen eigenschap van Audax Renewables is de uitstekende bereikbaarheid en klantenservice, wat een welkome afwijking is van de veelgehoorde klacht over de slechte bereikbaarheid van energieleveranciers. "LTO-leden, die een druk bestaan leiden en geen tijd hebben om lang in de wacht te staan bij hun energieleverancier, kunnen bij Audax Renewables rekenen op vlotte service."

Erik Dolfing Channel Manager bij Audax Renewables: "Een duurzaam en concurrerend energieaanbod is essentieel voor de financiële gezondheid van agrarische bedrijven. De samenwerking met Audax Renewables biedt LTO-leden niet alleen financiële voordelen door collectieve tarieven en kortingen, maar ook de zekerheid van een stabiele energievoorziening. Het stelt agrarische ondernemers in staat om zich te concentreren op hun kerntaken, wetende dat ze kunnen vertrouwen op een betrouwbare partner in energievoorziening."

LTO-leden kunnen vanaf 15 februari profiteren van een scherp collectief tarief en ontvangen daarnaast een korting op de vaste leveringskosten. “Bij Audax Renewables krijg je altijd een eerlijk en transparant aanbod. Een energiecontract met vaste prijs betekent dat je gedurende de hele looptijd van het contract dezelfde prijs betaalt voor jouw energie. Dit in tegenstelling tot variabele prijscontracten, waarbij de prijs afhankelijk is van de markt. Met een vaste prijs kan je jouw energiekosten optimaal inrichten.”

Voor meer informatie over de voordelen en mogelijkheden kunnen leden contact opnemen met Service & Advies: 088 - 888 6777, of kijk op www.ltoledenvoordeel.nl

Geplaatst in Nieuws
15 feb. 2024