Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

Innovatieve samenwerking: PVO International en Hopewind slaan de handen ineen

PVO International, Europees marktleider in de procurement van zonnepanelen, omvormers en montagematerialen, slaat de handen in een met Hopewind. Samen met deze leider in de zonne-energie en windenergie-industrie zetten we een nieuwe stap in het versnellen van de energietransitie naar een duurzamere toekomst.

Met deze innovatieve samenwerking breidt PVO haar portfolio aan omvormers uit. Door het productassortiment van Hopewind kunnen er breed toepasbare oplossingen worden aangeboden geschikt voor alle verschillende PV-toepassingen. Het bedrijf heeft daarnaast een lokaal serviceteam opgezet met ervaren professionals die tijdige en allround ondersteuning kunnen bieden in meerdere talen. “We wilden onze klanten een unieke oplossing bieden tussen alle andere grote omvormerfabrikanten”, aldus Erwin Damen, Procurement Manager van PVO International. “Samenwerken met Hopewind was voor ons dan ook de logische volgende stap. Met deze toevoeging aan ons assortiment kunnen we onze klanten een goede prijs-kwaliteitverhouding aanbieden.” In samenwerking met Hopewind helpt PVO graag met advies op maat voor de beste toepassing van Hopewind’s omvormers voor uw solar projecten.

Over Hopewind

Hopewind, opgericht in 2007, is een wereldwijd toonaangevende leverancier van duurzame energie-oplossingen. Hun portfolio omvat windenergie, zonne-energie, energieopslagsystemen, SVG, industriële aandrijvingen en groene waterstofopwekking. Tot op heden heeft het bedrijf wereldwijd meer dan 150 GW aan duurzame energieproducten geleverd. Deze prestatie is niet onopgemerkt gebleven. Het bedrijf is dit jaar gekozen als finalist voor THE Smarter E Award 2024.

Met uitstekende innovatiemogelijkheden hebben de windkrachtomvormers van Hopewind 's werelds eerste netvormingscertificaat ontvangen, uitgegeven door DNV. Op het gebied van PV-oplossingen zorgt Hopewind ook voor een revolutie in het toekomstige landschap met zowel netvormende als SIC-MOSFET-technologieën die worden toegepast op de omvormers.

Om het snel groeiende marktbereik te ondersteunen, heeft Hopewind een sterk ondersteuningsteam opgezet in de EMEA-regio. Dit team biedt tijdige, gelokaliseerde en efficiënte diensten aan lokale klanten. Bovendien werkt het bedrijf samen met geaccrediteerde externe serviceproviders om het servicebereik naar meer regio’s uit te breiden.

Over PVO International

Als het gaat om de energietransitie loopt PVO International voorop. Als procurement organisatie voor alles wat te maken heeft met zonne-energie systemen, verslaat PVO de markt in volume, kwaliteit en snelheid. Sinds 2014 gaat PVO samen met haar partners er vol voor en levert alles wat nodig is om de energietransitie te versnellen. PVO International levert haar producten aan haar afnemers in de utility-, commerciële-, industriële- en residentiële energiesector in heel Europa.  

Wie net als PVO vaart wil maken, krijgt niet alleen de beste producten, maar vooral ook alle support. PVO International zet al haar kennis, ervaring, professionaliteit en uitgebreide netwerk in. Of het nu gaat om producten als zonnepanelen, omvormers, EV-laders, montagesystemen, accu-oplossingen of de diensten van een professionele inkoper, logistieke partner of kwaliteitsinspecteur: PVO zorgt voor al uw solar behoeften. Als onderdeel van de beursgenoteerde DCC Group staat PVO sterk om zo haar internationale ambities en energietransitie doelen versneld te behalen. Samen hebben we de kracht om het verschil te maken.