Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

Hunter Douglas wint R+T Innovation Award 2024 voor Aura Illuminated Shades

Hunter Douglas kondigt met trots groot succes aan tijdens de R+T Innovation Award 2024. Het bedrijf heeft zilver in de categorie Interior Sun Shading Systems in de wacht gesleept voor het revolutionaire product; Aura Illuminated Shades.

Een Aura Illuminated Shade is een secundaire lichtbron die een zacht, natuurlijk licht door de ramen verspreidt. Hierdoor wordt het daglicht verlengd en de ambiance verrijkt met gepersonaliseerde ervaringen waar het gaat om de wijze van verlichting. Het is naadloos geïntegreerd met PowerView® Gen 3 Automation en combineert cutting-edge technologie met een dynamisch design.

Innovatief topniveau

Aura Illuminated Shades blazen de zonwering binnenshuis nieuw leven in met een dynamisch samenspel van licht en design. Deze zonweringen bieden een drie-in-één oplossing: ze combineren een voorste jaloezie, een verduisterende voering en een geavanceerde verlichtingsfunctie. Gebruikers kunnen een op hun persoonlijke smaak afgestemde ambiance creëren door zowel de kleurschakering als de helderheid van het licht aan te passen. De Aura Illuminated Shades bevat stoffen uit verschillende collecties, wat zorgt voor een rijke selectie aan texturen en neutrale kleurenpaletten. Het aantal Lumen van het product bepaalt de lichtintensiteit, van helder tot zwak. Hierdoor kunnen gebruikers verschillende helderheidsniveaus instellen voor diverse gelegenheden. Het straatbeeld van de verlichte zonweringen creëert een boeiend halo-effect dat elke kamer verfijning geeft.

"Het winnen van de R+T Innovation Award is voor ons een geweldig moment van trots. Met Aura Illuminated Shades combineren we topdesign en geavanceerde technologie, waardoor je op een totaal nieuwe manier zonwering binnenshuis kunt ervaren. We kunnen niet wachten om deze innovatieve touch in woningen te introduceren en ruimtes te creëren die echt jouw individuele stijl en stemming weerspiegelen." ‒ Nick Lansbergen, Manager Motorisation & Controls bij Hunter Douglas.

Waarin Aura uitblinkt

Wat Aura echt baanbrekend maakt, is de integratie van PowerView® Gen 3 Automation. De PowerView®-applicatie biedt ongeëvenaarde instellingen, waarmee gebruikers niet alleen de stand van de zonwering regelt, maar ook de verlichting aanpast. Het systeem stelt gebruikers in staat om diverse ambiances te creëren, zoals een rustige ochtend met zacht licht of het verlengen van daglicht op een winteravond. Voorgeprogrammeerde instellingen zorgen voor automatische aanpassingen van de jaloezieën en verlichting, afgestemd op dagelijkse routines. Hunter Douglas is trots om dit product te introduceren, dat zich onderscheidt als het nieuwste en meest innovatieve op de markt, zonder directe concurrentie.

Excellence vieren op R+T 2024

De R+T Innovation Award onderstreept de toewijding van Hunter Douglas als het gaat om geavanceerde oplossingen, waarbij Aura Illuminated Shades de Silver Prize voor zonweringssystemen binnenshuis in de wacht sleept. Tegelijkertijd weerspiegelt de nominatie van ons Hybrid-concept ‒ een systeem dat zowel handmatige als gemotoriseerde bediening mogelijk maakt ‒ op R+T 2024 ons voortdurende streven naar toekomstgericht design en de modernste technologie. Deze erkenning bouwt voort op onze prestaties van voorgaande jaren, waarbij Hunter Douglas drie R+T Innovation Awards ontving, waaronder onderscheidingen voor de duurzame GreenScreen Sea-Tex-stof® en de innovatieve Luxaflex® Pirouette®-zonwering.

Hunter Douglas nodigt de aanwezigen uit om de toekomst van zonweringssystemen uit de eerste hand te ervaren op stand 7B32.

Geplaatst in Nieuws
21 feb. 2024