Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

Hunter Douglas presenteert uitgebreide collectie

Slimme jaloezieën en duurzame stofinnovaties op R+T 2024

Hunter Douglas, wereldleider op het gebied van raambekleding, zal de industrie verrassen tijdens R+T 2024, de internationale vakbeurs voor rolluiken, deuren/poorten en systemen voor zonwering, die plaatsvindt van 19 tot 23 februari. Dit is het uitgelezen moment voor Hunter Douglas om baanbrekende innovaties op het gebied van motorisatie en stoffen te presenteren, die duurzaam en comfortabel wonen naar een nieuw niveau tillen.

Slimme jaloezieën: Een blik op de toekomst

Slimme jaloezieën vormen een van de snelst groeiende segmenten in smart home-oplossingen. Hunter Douglas leidt met een uitgebreide collectie gemotoriseerde producten die gemak, veiligheid en duurzaamheid vooropstellen. Op R+T 2024 presenteren ze de kern van hun gemotoriseerde collectie: het PowerView® Automation-systeem. Gebruikers kunnen hiermee op afstand de zonwering bedienen, wat energie bespaart door natuurlijke verlichting te optimaliseren. Dit kan de energierekening met wel 20% verlagen en de CO2-uitstoot met maximaal 1,5 ton per jaar verminderen, zoals gerapporteerd door Energy Star en McKinsey & Company. Bovendien draagt het systeem bij aan veiligheid door de illusie van een bewoond huis te creëren, wat potentiële indringers afschrikt. Daarnaast introduceert Hunter Douglas innovaties voor de Bliss® Smart Blinds, ontworpen met technologie om de gebruikerservaring te verbeteren en de bruikbaarheid van gemotoriseerde producten betaalbaarder te maken.

Vezels die duurzaamheid en prestaties verhogen

De stofinnovaties van Hunter Douglas bepalen de branche-standaard voor energiebesparing en geavanceerde bedieningsmechanismen. De nieuwste doorbraak die wordt gepresenteerd tijdens R+T 2024 is de Re-Life-collectie. Door gebruik te maken van gerecyclede garens en bestaande kwaliteiten te vervangen door nieuwe garens, betekent deze collectie een stap voorwaarts in de weg naar een duurzamere toekomst. Hunter Douglas maakt niet alleen gebruik van duurzame vezels, maar zorgt er ook voor dat hun prachtige raambekleding duurzaamheid van nature stimuleert door slim om te gaan met licht, warmte en energie. Hierdoor wordt niet alleen het comfort verbeterd, maar ook de productiviteit.

Aad Kuiper, Chairman van Hunter Douglas Europe, voegt toe: "We willen dat consumenten hun leefruimten moeiteloos kunnen aanpassen aan hun wensen. Met onze innovaties in motorisatie en duurzame stoffen lopen we niet alleen voorop in raambekleding; we veranderen hoe mensen in hun huizen leven. Ze worden omgevormd tot plekken van harmonie, energie-efficiëntie en duurzaamheid, voor een levendigere en milieubewustere toekomst."

Bezoek Hunter Douglas op R+T 2024

R+T 2024 is een internationale hub voor innovatie en duurzaamheid, waar vooraanstaande spelers uit de industrie samenkomen om hun nieuwste aanbod te presenteren. Hunter Douglas zal aanwezig zijn en daarmee zijn positie als gerespecteerde speler in de DACH-regio versterken. Bezoekers kunnen tijdens de tentoonstelling van Hunter Douglas de toekomst van raambekleding, duurzaamheid en energie-efficiëntie verkennen.

Geplaatst in Nieuws
11 jan. 2024