Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

Future Food Experience, een interactieve reis door de Agri-food sector

Future Food Experience is een nieuwe faciliteit op Brightlands Campus Greenport Venlo waarbij bezoekers tijdens een interactieve reis kennis maken met innovaties en nieuwe ontwikkelingen in de agri- food sector. In de zes minuten durende 360 - graden videobeleving worden gedachten gereset, zintuigen geprikkeld en ontdekken bezoekers wat er gebeurt als je anders denkt én durft. Vanaf vrijdag 1 maart is de Future Food Experience geopend voor bezoekers.

De nadruk bij de Future Food Experience ligt op hoe we gebruik kunnen maken van de natuur en het netwerk in de natuur, waar wij als mensen zelf ook onderdeel van uitmaken. Volgens Loes Janssen, Projectmanager Future Food Experience, is deze nieuwe faciliteit een mooie toevoeging aan het ecosysteem van de campus. “De faciliteit laat bezoekers van buiten de campus kennis maken met ons ecosysteem en de bijzondere innovaties die uit ons ecosysteem voortkomen. Daarnaast inspireert de faciliteit bezoekers op zoek te gaan naar samenwerkingen en het bundelen van krachten binnen de agri-food sector. Dit draagt dan ook bij aan de ambitie van de campus om partijen binnen de agri-food sector met elkaar te verbinden en samenwerkingsverbanden te initiëren en coördineren.”

Future Food Experience is een initiatief van Brightlands Campus Greenport Venlo, Scelta Mushrooms, Rabobank, ZON Fruit & Vegetables en BASF |Nunhems.

Geplaatst in Nieuws
23 feb. 2024