Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

2024 SDG Barometer onderzoek. Doe Mee!

TIAS heeft samen met twee andere internationale business schools - Amsterdam School of International Business (AMSIB) en Maastricht School of Management (MSM) - opnieuw de handen ineen geslagen voor een grootschalig onderzoek naar hoe bedrijven, de overheid, het onderwijs en NGO’s in Nederland de Sustainable Development Goals (SDGs) integreren in hun strategie.

Het doel van deze ‘SDG Barometer’ is te inventariseren welke stappen Nederlandse organisaties zetten om de SDGs te behalen en welke barrières ze daarbij ervaren. Dit onderzoek wordt elke twee jaar herhaald om nationale trends in kaart te brengen en internationaal te kunnen vergelijken. De eerste editie in 2022 resulteerde in het SDG Barometer-rapport van 2022 en het online SDG Barometer Dashboard.

TIAS nodigt je graag uit om deel te nemen aan de 2024 editie van het SDG Barometer onderzoek door via onderstaande link de online vragenlijst in te vullen.

Bekijk hier de online vragenlijst.

Geplaatst in Nieuws
23 jan. 2024